News

6 december

Posted in Blog, News on december 5th, 2011 by admin – 941 Comments

I fredags spelade vi som annonserat live på P4 Morgon (Sörmland). Det var en mycket tidig men mysig tillställning och vi fick möjlighet att spela hela nio låtar live i café-studion. De hade ställt i ordning bord och stolar och gjort om stora studion till något som liknade ett café. Lite märkligt men charmigt. Det hela drog igång med soundcheck redan vid 06.30 och sedan sparkade sändningen igång strax efter 8. Ett litet smakprov från tillställningen ligger ute här på hemsidan (When you wake).

Armadillo - Radio Sörmland 2 december

When you wake (live P4 Morgon)

Live – P4 Radio Sörmland

Posted in Blog, News on november 20th, 2011 by admin – 4 557 Comments

Tiden går onekligen rätt fort och snart är december här. Fredag den 2:a dec spelar vi 8-9 låtar ”live” i P4 Sörmlands radiostudio i Eskilstuna. Det hela sänds live och prat varvas med musik. Sändningstid är 08.00 till 10.00. Tune in eller vad man nu säger!


Armadillo

Oktober

Posted in Blog, News on oktober 28th, 2011 by admin – 944 Comments

Oktober är här och det är mitt i natten. Vad ska man säga… det är mörkt ute men runt hörnet vilar november. Vår elfte månad har vilat upp sig i ett år nu å jag kan tänka mig att han är redo för ett ordentligt partaj… å det är förstås även vi. Fredag den 11:e spelar vi på kulturnatten i Örebro. Jag vet inte riktigt vart än men nånstans blir det. Den 2:a december besöker vi Radio Sörmland i Eskilstuna för en live-spelning (med publik) i deras studio. I övrigt har vi väl kört lite stealth-mode en stund nu men det blir det säkert ändring på… jag är vaken.

Söndag och All American evening

Posted in Blog, News on september 8th, 2011 by admin – 1 381 Comments

Armadillo - All American evening

Hösten är på ingång och vi hoppas förstås livet leker på er sida av bildskärmen. I söndags spelade vi in ett par riktiga klassiker. The promised land (Springsteen), Like a rolling stone (Dylan) och American girl (Petty). Varför då kanske någon undrar? Jo, det är som så att vi har byggt ett litet koncept vi kallar All American evening. En kväll då vi bara spelar riktigt bra låtar av några av de allra största (Bob Dylan, Bruce Springsteen, Tom Petty and The Heartbreakers, Neil Young, Johnny Cash, Willie Nelson, The Highwaymen m.fl.). Sen slänger vi in lite eget i det hela… å vips så har vi en ruskigt bra kväll! Här är ett smakprov på hur det kan låta (Ja, det är inspelat live – inget fusk utöver någon kördubb och något extra gitarrsolo).

The promised land
Like a rolling stone
American girl

Brother – Nyköping

Posted in Blog, News on augusti 10th, 2011 by admin – 1 002 Comments

Det var vackert väder, bra med folk å sköna festdagar. Här är ett klipp från fredagens spelning i Nyköping (Stora Torget).

Festdagar och tre nya

Posted in Blog, News on augusti 2nd, 2011 by admin – 1 128 Comments

På fredag (5:e augusti) spelar vi på Stora torget här i Nyköping. Vi går på scen kl. 18.20. Det är festdagar i stan och torget fylls av en stor scen m.m. Det blir nog riktigt trevligt! Premiärspelningen i Örebro gick bra och vi lyckades behålla stora delar av folksamlingen på plats. Det kändes som att Örebroarna gav oss ett bra gensvar å vi ser förstås fram emot ett återseende. Vi har även tre nya låtar (inspelade under junisessionen) ute på hemsidan. Where lovers get hurt, Get down here och Brother.

Gig och två nya…

Posted in News on juli 27th, 2011 by admin – 1 166 Comments

Ikväll är det premiärgig i Örebro (Stortorget) och två nya inspelningar från junisessionen har lagts ut (det kommer fler). Enjoy… och nu är det dags att sova!

armadillo.me m.m.

Posted in Blog, News on juli 8th, 2011 by admin – 1 701 Comments

Då var hemsidan flyttad! armadillo.me är den nya adressen. Webbhotellet har tydligen haft översvämning och varit nere under ett par dagar. Wow! Stackars tekniker… Hur som helst, i förra veckan hade jag grabbarna från Örebro på besök här i Nyköping. Riktigt mysigt! Det blev rep men även lite inspelning. Vi håller på och färdigställa några låtar och snart ska vi kunna presentera lite nytt material här på hemsidan. Tills vidare får vi önska en skön sommar!

Armadillo

Armadillo

Posted in News on maj 7th, 2011 by admin – 6 095 Comments

Vi klipper bort ”Five” från vårt namn och får kvar ”Armadillo”. Det känns lite fräscht med tanke på att vi har fått in nytt folk och det hela känns som en nystart för oss som band.

En katt…

Posted in Blog, News on maj 4th, 2011 by admin – 725 Comments

Om jag inte minns fel brukar man säga att en katt har nio liv. Hur många liv en Armadillo har vet jag inte riktigt men det rör sig om två eller fler. En ny tid är här och vi har fått förstärkning i form av Stefan Kahl på trummor och Johan Edin på klaviatur. Ni är varmt välkomna! Vi lyfter på hatten och tackar för det som varit tidigare men nu ser vi framåt och ja… det ser kul ut!